	Sep 23, 2019 (Monday), Morning Session, Chair: Su-Huai Wei (魏苏淮)		
09:00 - 09:15	Welcoming Remark By Prof. Hai-Qing Lin & Prof. Su-Huai Wei		
09:15 – 10:15 (60 mins)	Hong Jiang (蒋鸿), Peking University Many body approach to excited states: GW/BSE methods		
10:15 – 10:55	Photograph, Q&A(Free Discussion), Tea Break		
10:55 – 11:55 (60 mins)	Hong Jiang (蒋鸿), Peking University Many body approach to excited states: GW/BSE methods		
11:55 – 14:00	Lunch & Rest		
	Sep 23, 2019 (Monday), Afternoon Session, Chair: Chi-Yung Yam (任志勇)		
14:00 – 15:00 (60 mins)	Zhenggang Lan (兰峥岗), South China Normal University Nonadiabatic dynamics, surface hopping dynamics and beyond		
15:00 - 15:30	Q&A(Free Discussion), Tea Break		
15:30 – 16:30 (60 mins)	Zhenggang Lan (兰峥岗), South China Normal University Nonadiabatic dynamics, surface hopping dynamics and beyond		
16:30 – 17:00	Q&A(Free Discussion)		
17:00 – 18:30	Dinner		

	Sep 24, 2019 (Tuesday), Morning Session, Chair: Bing Huang (黄兵)		
09:00 – 10:00 (60 mins)	Sheng Meng (孟胜), Institute of Physics CAS TDDFT approach to excitation and dynamics in condensed phase		
10:00 - 10:30	Q&A(Free Discussion), Tea Break		
10:30 – 11:30 (60 mins)	Sheng Meng (孟胜), Institute of Physics CAS TDDFT approach to excitation and dynamics in condensed phase		
11:30 – 14:00	Lunch & Rest		
Sep 24, 2019 (Tuesday), Afernoon Session, Chair: Peng-Fei Guan (管鵬飞)			
14:00 – 15:00 (60 mins)	Xinzheng Li (李新征), Peking University Path integral quantum dynamics: theory and applications		
15:00 – 15:30	Q&A(Free Discussion), Tea Break		
15:30 – 16:30 (60 mins)	Xinzheng Li (李新征), Peking University Path integral quantum dynamics: theory and applications		
16:30 – 17:00	$Q&A(Free\ Discussion)$		
17:00 – 18:30	Dinner		

	Sep 25, 2019 (Wednesday), Morning Session, Chair: Jun Kang (康俊)		
09:00 – 10:00 (60 mins)	Ying Jiang (江颖), Peking University Probing the local dynamics with scanning tunneling microscope		
10:00 - 10:30	Q&A(Free Discussion), Tea Break		
10:30 – 11:30 (60 mins)	Ying Jiang (江颖), Peking University Probing the local dynamics with scanning tunneling microscope		
11:30 – 14:00	Lunch & Rest		
	Sep 25, 2019 (Wednesday), Afternoon Session, Chair: Nan Zhao (赵楠)		
14:00 – 15:00 (60 mins)	Shichao Yan (颜世超), Shanghai Tech University Spin excitation and spin dynamics at surfaces		
15:00 – 15:30	Q&A (Free Discussion), Tea Break		
15:30 – 16:30 (60 mins)	Shichao Yan (颜世超), Shanghai Tech University Spin excitation and spin dynamics at surfaces		
16:30 – 17:00	Q&A(Free Discussion)		
17:00 – 18:30	Banquet		

	Sep 26, 2019 (Thursday), Morning Session, Chair: Ming-Yang Chen (陈名扬)		
09:00 – 10:00 (60 mins)	Yajun Liu (刘亚军), Beijing Normal University Computational Photochemistry		
10:00 - 10:30	Q&A(Free Discussion), Tea Break		
10:30 – 11:30 (60 mins)	Yajun Liu (刘亚军), Beijing Normal University Computational Photochemistry		
11:30 – 14:00	Lunch & Rest		
	Sep 26, 2019 (Thursday), Afternoon Session, Chair: Shiwu Gao (高世武)		
14:00 – 15:00 (60 mins)	Jin Zhao (赵瑾), University of Science and Technology of China (USTC) Ab initio Nonadiabatic Molecular Dynamics Investigations on the Excited Carriers in Condensed Matter Systems.		
15:00 – 15:30	Q&A(Free Discussion), Tea Break		
15:30 – 16:30 (60 mins)	Jin Zhao (赵瑾), University of Science and Technology of China (USTC) Ab initio Nonadiabatic Molecular Dynamics Investigations on the Excited Carriers in Condensed Matter Systems.		
16:30 – 17:00	Q&A(Free Discussion)		
17:00 – 17:15	Closing		
17:15 – 18:30	Dinner		